ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Εξυπηρετούμε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία διανομής πετρελαίου Kotanidis Oil - Κοτανίδης Γιάννης έχει την έδρα της στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί όλο το Νομό Θεσσαλονίκης. Διαθέτει μακρόχρονη πείρα στο χώρο της διανομής πετρελαίου θέρμανσης, εξασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και την έγκαιρη και συνεπή παράδοση.
Πραγματοποιούμε διανομή πετρελαίου σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας και φροντίζουμε οι τιμές μας, σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε, να παραμένουν τιμές διυλιστηρίου.
Η ποιότητα του πετρελαίου για εμάς είναι υψίστης σημασίας, γι’ αυτό φροντίζουμε το πετρέλαιο που θα σας παραδώσουμε να έχει περάσει από όλα τα απαραίτητα στάδια ελέγχου. Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε το καλύτερο πετρέλαιο της αγοράς.Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε, καθώς προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας γρήγορα και οικονομικά, με εγγυημένη ποιότητα, βασισμένοι στο άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας και στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας.

​​​​​​​Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε την παραγγελία σας, καλέστε μας στο τηλέφωνο 231069464. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο σημείο της Θεσσαλονίκης και αν βρίσκεστε.

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες. Με την Πιστωτική της Τράπεζας Πειραιώς σας κάνουμε έως 9 άτοκες δόσεις.